Eirik Aure

Eirik Aure
TopdoG

Utdannet ved regilinjen på Den Norske filmskolen 2004. Arbeidet deretter med reklame, dokumentar og kortfilmer  i noen år, før han tok spranget over til tv for fullt. Har siden ikke sett seg tilbake. Har vært borti det meste av utfordringer innenfor regiyrket. Fra ”Julenøttene” med Espen Eckbo til et verdensomspennende ”Amazing Race”.

 

Elsker bransjen, og de dyktige fagfolkene som gang på gang bidrar til å løfte sluttproduktet til nye høyder. Er også avhengig av farten, energien, trøkken og det umiddelbare som ligger i å lage programmer for fjernsyn.

 

 

 

Torill Skibenes Aaserud

Torill Skibenes Aaserud
HotdoG

Torill har jobbet i tv-bransjen siden 1998. Hun har vært innom de fleste funksjoner i produksjon, men var i mange år produksjonsleder på produksjoner som f.eks. Big Brother, Deal or No Deal, Hvem kan slå Aamot & Kjus og Masterchef. Etter dette har hun rukket å jobbe som administrasjonssjef i Feelgood Scene Film og TV, Gruppeleder i NRK og Production Manager i TV 2.

 

Torill er produksjonsleder og tar seg av den daglige driften i doG tv.

 

 

 

 

 

Stein Johnsen

Stein Johnsen
BigdoG

Stein Johnsen startet med TV som programleder og co-produsent på TVNorge i 1990. Gjennom hele 90 tallet var han kombinert radio og tv programleder, før han i 2000 begynte med TV produksjon for fullt.

Han produserte de første 4 sesongene av Big Brother, en lang rekke gameshows som Deal Or No Deal, Alle Mot En, Power Of Ten, Hvem er Hvem og Vinn på Minuttet. Men det var også mange andre store produskjoner som Ekstrem Oppussing, Masterchef, Korslaget, The Amazing Race og The Voice.

 

«Jeg har verdens beste jobb!! Om jeg vinner 100 mill i lotto i morra, fortsetter jeg å lage TV, for det er DET jeg vil!!”